cover

Download Songs Lego Lilo Tia Melanie Audio only for review course, Buy Cassette or CD / VCD original from the album Lego Lilo Tia Melanie Audio or use Personal Tone / I-RING / Ring Back Tone in recognition that they can still work to create other new songs. DMCA Removal Requests Send to
Download Full Album songs For Android Lego Lilo Tia Melanie Audio Click Here

Title : Lego Lilo - Tia Melanie ( Audio )
Description : Lego Lilo - Tia Melanie ( Lyrics)

Lego lilo, atiku
Yen to pancen kanggo, sliramu
Tak pasrahke, opo anane,
Selawase, aku melu wae
Nanging welingku,
Jo nganti, dilarani atiku..
Lego lilo, rasane
Podo podo kroso, yen tresno
Aku kowe, janji ning kene
Sak tenane, sing dikarepake
Mugo mengkone,
Wong loro, biso podo ngertine..
Jujur, namung lamis wae
Abang abang lambe, suloyo anane
Jujur nganti kapan wae,
Kuwi sak mestine,
Ora pengen dipisahke, opo anane..
reff:
Lego lilo, rasane
Podo podo kroso, yen tresno
Aku kowe, janji ning kene
Sak tenane, sing dikarepake
Mugo mengkone,
Wong loro, biso podo ngertine..
Jujur, namung lamis wae
Abang abang lambe, suloyo anane
Jujur nganti kapan wae,
Kuwi sak mestine,
Ora pengen dipisahke, opo anane..
Opo anane..
(Jujur, namung lamis wae),
(Abang abang lambe),
Ho ho..,opo anane..
(Jujur, nganti kapan wae),
(Kuwi sak mestine),
Ho ho..,opo anane..
Download as MP3 | Download as MP4 | Fast Download